Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1850
Назва: Подходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Подходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания / В мире научных открытий. Экономика и инновационное образование, 2013. - № 8.1 (44). – С.322 – 349.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1850
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chorna_1.pdf3.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.