Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарук, Наталія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-27T13:07:23Z | - |
dc.date.available | 2017-03-27T13:07:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Гончарук, Н. Ю. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03050401 – економіка підприємства магістер. програма – економіка і управління підприємством / Наталія Юріївна Гончарук ; наук. керівник к.е.н., доцент О. П. Вашків. – Тернопіль, 2017. – 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17902 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретико-методологічні підходи до визначення сутності бренду, здійснено аналіз діючої маркетингової стратегії підприємства, запропоновано ефективні заходи з метою просування бренду підприємства та підвищення конкурентоспроможності продукції. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | калькуляція | uk_UA |
dc.subject | класифікація | uk_UA |
dc.subject | собівартість | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.subject | прибутковість | uk_UA |
dc.title | Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | Branding as a factor in improving the competitiveness of enterprise | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гончарук Н.Ю._дипломна робота.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.