Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17902
Назва: | Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства |
Інші назви: | Branding as a factor in improving the competitiveness of enterprise |
Автори: | Гончарук, Наталія Юріївна |
Ключові слова: | брендинг конкурентоспроможність стратегія калькуляція класифікація собівартість рентабельність прибутковість |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гончарук, Н. Ю. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03050401 – економіка підприємства магістер. програма – економіка і управління підприємством / Наталія Юріївна Гончарук ; наук. керівник к.е.н., доцент О. П. Вашків. – Тернопіль, 2017. – 94 с. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто теоретико-методологічні підходи до визначення сутності бренду, здійснено аналіз діючої маркетингової стратегії підприємства, запропоновано ефективні заходи з метою просування бренду підприємства та підвищення конкурентоспроможності продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17902 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гончарук Н.Ю._дипломна робота.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.