Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17574
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуц, Людмила Леонтіївна-
dc.date.accessioned2017-03-24T08:23:21Z-
dc.date.available2017-03-24T08:23:21Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationКуц, Л. Л. Особливості інвестиційного процесу на підприємствах харчової промисловості / Л. Л. Куц // Економіка: проблеми теорії і практики. – Дніпропетровськ: ДНУ, 2003. – Вип. 185. – Т. IІІ. – С. 552 – 561.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17574-
dc.description.abstractРозглянуто особливості протікання інвестиційного процесу на підприємствах харчової промисловості. Здійснено аналіз тенденцій розвитку інвестиційного процесу харчових підприємств Тернопільської області. Виявлено причини, що їх зумовлюють. Окреслено напрямки усунення дії негативних факторів на формування й реалізацію інвестиційного процесуuk_UA
dc.publisherДНУuk_UA
dc.subjectінвестиціїuk_UA
dc.subjectінвестиційний процесuk_UA
dc.subjectоб’єкти інвестуванняuk_UA
dc.subjectджерела інвестиційних ресурсівuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectуправління інвестиційним процесомuk_UA
dc.titleОсобливості інвестиційного процесу на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the investment process at food industry enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості інвест процесу на підпр харч пром.pdf5.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.