Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17454
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзядикевич, Юрій Володимирович-
dc.contributor.authorDziadykevych, Yurii Volodymyrovych-
dc.contributor.authorРозум, Руслан Іванович-
dc.contributor.authorRozum, Ruslan Ivanovych-
dc.contributor.authorБуряк, Микола Васильович-
dc.contributor.authorBuriak, Mykola Vasyliovych-
dc.date.accessioned2017-03-22T20:33:15Z-
dc.date.available2017-03-22T20:33:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПат. 94763 U Україна, МПК (2014.01) A01G 1/00. Спосіб садіння овочевих культур / Ю. В. Дзядикевич, Р. І. Розум, М. В. Буряк (Україна); заявник та патентовласник Ю. В. Дзядикевич, Р. І. Розум, М. В. Буряк. – № u201407433; заявл. 02.07.2014; опубл. 25.11.2014, бюл. № 22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17454-
dc.description.abstractСпосіб садіння овочевих культур, що включає рихлення ґрунту, виробляння канавок під насіння, внесення насіння та загортання його ґрунтом, який відрізняється тим, що ґрунт у канавці ущільнюється, а насіння вноситься в ґрунт попередньо змішаним з вологим піском у співвідношенні насіння до піску 1:2. The method for planting the vegetable crops involves loosening the soil, embedding grooves for the seeds, introducing seeds, and their sealing with soil. The soil in the groove is sealed, and the seeds are introduced into the soil premixed with moist sand in the ratio of seeds to sand of 1: 2.uk_UA
dc.publisherДержавна служба інтелектуальної власності Україниuk_UA
dc.subjectвирощування овочевих культурuk_UA
dc.subjectcultivation of vegetable cropsuk_UA
dc.subjectущільнення грунтуuk_UA
dc.subjectsoil compactionuk_UA
dc.titleСпосіб садіння овочевих культурuk_UA
dc.title.alternativeMethod for planting the vegetable cropsuk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб садіння овочевих культур.pdf137.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.