Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16550
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штохмал, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-14T10:34:48Z | - |
dc.date.available | 2017-03-14T10:34:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Штохмал, Н. В. Підвищення якості продукції шляхом вдосконалення технічного контролю : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060101 – менеджмент організацій і адміністрування магістер. програма – менеджмент технічного сервісу / Наталія Василівна Штохмал ; наук. керівник к.т.н., доцент Р. І. Розум. – Тернопіль, 2017. – 92 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16550 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена розробці напрямків удосконалення управління якістю кінцевого продукту підприємств технічного сервісу на основі аналізу результатів господарської діяльності та прогнозування можливого розвитку у майбутньому. Проведено аналіз загальнонаукових принципів та законів економічної науки, наукові праці та розробки провідних вітчизняних та зарубіжних дослідників і фахівців у галузі управління якістю продукції на підприємстві. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.subject | технічний сервіс | uk_UA |
dc.subject | технічний контроль якості | uk_UA |
dc.title | Підвищення якості продукції шляхом вдосконалення технічного контролю | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality improving of Products by Technical Control Improving | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Штохмал.pdf | 956.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
АНОТАЦІЯ_ШТОХМАЛ.pdf | 43.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.