Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16445
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзюб’як, Василь Богданович-
dc.date.accessioned2017-03-11T11:41:47Z-
dc.date.available2017-03-11T11:41:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДзюб’як, В. Б. Собівартість сільськогосподарської продукції та шляхи її зниження [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Василь Богданович Дзюб’як. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16445-
dc.description.abstractВ магістерській роботі досліджено виробничо-господарську діяльність та формування собівартості сільськогосподарської продукції в ПАП «Дзвін». Обґрунтовано виробничу програму з тваринництва, а саме галузі молочного скотарства, та показано переваги органічного способу ведення виробництва над традиційним.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectвалова продукціяuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.titleСобівартість сільськогосподарської продукції та шляхи її зниженняuk_UA
dc.title.alternativeCost price of production of agricultural products and ways for its reductionuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.