Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШорбан, Віталія Іванівна-
dc.date.accessioned2017-03-11T11:40:06Z-
dc.date.available2017-03-11T11:40:06Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШорбан, В. І. Підвищення економічної ефективності підприємств з виробництва зерна в сучасних умовах [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Віталія Іванівна Шорбан. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16444-
dc.description.abstractВ магістерській роботі висвітлено значення зернового виробництва; методичні підходи визначення економічної ефективності виробництва зерна; проведено ретроспективний аналіз сучасного стану зернової галузі; запропоновано організаційно-економічні напрями підвищення конкурентоспроможності функціонування зернового господарства в ринкових умовах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectзернова галузьuk_UA
dc.subjectзерновиробництвоuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectпосівні площіuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectрівень рентабельностіuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectновітні технології виробництваuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectдержавне регулюванняuk_UA
dc.titleПідвищення економічної ефективності підприємств з виробництва зерна в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing economic efficiency of enterprises for the production (processing) of grain in the current conditionsuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.