Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожелюк, Вікторія Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-03-04T10:56:36Z-
dc.date.available2017-03-04T10:56:36Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationРожелюк В.М. Управлінський контроль в умовах ринку/ В.М. Рожелюк// Придніпровський науковий вісник. Серія Економіка. – Дніпропетровськ, 1998.- № 8 (75),– С. 27–31uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16133-
dc.description.abstractВ статті визначено принципи побудови управлінського контролю в системі управлінського обліку діяності молокопереробних підприємств на основі розробки кошторисів за різними їх видами та об'єктами, розроблено схему формування кошторисів для забезпечення ефективної системи стратегії розвитку молокопереробних підприємств.uk_UA
dc.publisherДніпропетровськuk_UA
dc.subjectуправлінський контрольuk_UA
dc.subjectкошторисuk_UA
dc.subjectрівні управлінняuk_UA
dc.subjectметоди складання кошторисуuk_UA
dc.subjectосновний кошторисuk_UA
dc.subjectгнучкий кошторисuk_UA
dc.titleУправлінський контроль в умовах ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1998(1 стаття).pdf698.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.