Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15989
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШтимер, Леся Тарасівна-
dc.date.accessioned2017-03-03T07:54:24Z-
dc.date.available2017-03-03T07:54:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШтимер Л. Т. Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л. Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. – 2013. – № 2. – С.152-155.uk_UA
dc.identifier.issn1817-3772-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15989-
dc.description.abstractДосліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах.uk_UA
dc.publisherЛуганський національний університет ім. Т. Шевченкаuk_UA
dc.relation.ispartofseries;№2(32)-
dc.subjectтваринництво, м’ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, ефективність, розвиток.uk_UA
dc.titleСучасний стан розвитку м'ясопродуктового підкомплексу Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.