Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15685
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Н. П.-
dc.date.accessioned2017-02-28T14:30:45Z-
dc.date.available2017-02-28T14:30:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧорна, Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки [Електронний ресурс] : монографія / Н. П. Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 296 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-397-161-4-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15685-
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано теоретико-методологічні основи дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід досліджень вказаної проблематики. Охарактеризовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення якості продуктів харчування та інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні. Окреслено прикладні аспекти управління якістю продуктів харчування та вибору оптимальних організаційно-правових форм господарювання у сфері виробництва продуктів харчування. Детально розглянуто напрями інноваційних процесів у сфері виробництва продуктів харчування в розрізі її складових в умовах загострення ризиків продовольчої безпеки.uk_UA
dc.publisherЛьвів, Ліга-Пресuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectякість продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectризики продовольчої безпекиuk_UA
dc.subjectінноваційний розвиток харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectміжнародні стандарти якості продуктів харчуванняuk_UA
dc.titleІнноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпекиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чорна Н.П..pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.