Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15095
Назва: Проблема формування сировинних зон виноробних підприємств
Інші назви: The problem of forming of raw materials zones of wineries
Автори: Голозубова, Надія
Golozubova, Nadiya
Ключові слова: інтеграція
інтегратор
інтеграційна структура
виноробство
виноробна галузь
ефективність
сировинна зона
Дата публікації: 2012
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Голозубова, Н. Проблема формування сировинних зон виноробних підприємств [Текст] / Надія Голозубова // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2012. - Вип. 1. - С. 116-125.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано модель формування сировинних зон для виноробних підприємств. Доведено, що застосування цієї моделі приведе до підвищення ефективності всієї інтегрованої структури, оскільки формування сировинної зони суттєво вплине на підвищення ефективності використання виробничих потужностей виноробних підприємств, що позитивно відобразиться на динаміці виробництва готової продукції та розширенні її асортименту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15095
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2012 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голозубова Н..pdf518.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.