Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1507
Назва: Програмна система реалізації пошуку залишків великорозрядних чисел
Інші назви: Software system implementation velykorozryadnyh search residue numbers
Автори: Ставнійчук, Олег Миколайович
Stavnijchuk, О. М.
Ключові слова: теоретико-числові базиси, технічне забезпечення, алгоритми
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Ставнійчук, О. М. Програмна система реалізації пошуку залишків великорозрядних чисел : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «спеціаліст» : спец. 7.05010201 - комп’ютерні системи та мережі / Олег Миколайович Ставнійчук ; наук. керівник к.т.н., доцент І. З. Якименко. – Тернопіль, 2012. – 116 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломного проекту є розробка програмної системи реалізації пошуку залишків великорозрядних чисел. У дипломному проекті проаналізовано метод пошуку залишків з використанням десяткової системи числення та встановлено, що він характеризується великою часовою складністю. Тому, для зменшення складності, запропоновано метод з використанням розмежованої системи числення, що дозволило зменшити часову складність на 1-2 порядки. На основі математичних викладок, побудовано алгоритм пошуку залишків великорозрядних чисел та розроблено програмну систему. Проаналізовано методи опрацювання великорозрядних чисел в різних теоретико-числових базисах. Розроблена математична та алгоритмічна основа методу залишків. Розроблено структуру програмного сервісу. Здійснено опис основних алгоритмів і процедур програмного сервісу. Розроблений програмний сервіс є гнучким та універсальним, тому в подальшому можна розширювати його функціональність. Дипломний проект містить структурні схеми застосування операції пошуку залишків великорозрядних чисел в системах захисту інформації та взаємозв’язоку функцій в бібліотеці опрацювання великорозрядних чисел, блок-схеми алгоритму пошуку залишків великорозрядних чисел на основі використання розмежованої системи числення Радемахера-Крестенсона та десяткової системи числення , які подані в графічній частині. Дипломний проект має практичну спрямованість і його результати плануються до впровадження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1507
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stavnijchuk_KSMsz-51.pdf1.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.