Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14905
Назва: Деякі теоретико-правові аспекти впливу регіоналізації на національне законодавство (на прикладі відносин ЄС – Україна)
Інші назви: Some theoretical and legal impacts of regionalization on the national legislation (based on the example of the EU-Ukraine relations)
Автори: Голубєва, Вікторія
Holubieva, Viktoria
Ключові слова: імплементація
гармонізація
уніфікація
адаптація
регіоналізація
зближення
регіональні економічні об’єднання / утворення
регіональна економічна інтеграція
європейська інтеграція
міжнародна регіональна інтеграція
Дата публікації: 2016
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Голубєва, В. Деякі теоретико-правові аспекти впливу регіоналізації на національне законодавство (на прикладі відносин ЄС – Україна) [Текст] / Вікторія Голубєва // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2016. - Вип. 3. - С. 85-97.
Короткий огляд (реферат): Зроблено спробу комплексного підходу до питань впливу регіональної економічної інтеграції та її міжнародного договірного оформлення на прикладі відносин України та ЄС, а саме Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами- членами, з іншої сторони, від 27 червня 2014 р. на внутрішньодержавне право учасників. Розкрито деякі теоретико-правові аспекти, пов’язані з регіональними інтеграційними процесами, зокрема питання імплементації, адаптації, гармонізації законодавства тощо. Звернуто увагу на особливості стану та перспектив розвитку національного законодавства України з огляду на її міжнародні договірні зобов’язання, а саме обраний шлях регіональної економічної інтеграції та створення поглибленої зони вільної торгівлі з Європейським Союзом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14905
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2016 Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голубєва В..pdf409.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.