Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамарчук, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorЛубкей, Надія Петрівна-
dc.date.accessioned2017-02-21T12:27:40Z-
dc.date.available2017-02-21T12:27:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрамарчук, С. П. Визначення сутності поняття бенчмаркінгу / С. П. Крамарчук, Н. П. Лубкей // Галицький економічний вісник. – 2013. – № 4 (43). – С. 229-233.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14275-
dc.description.abstractУ статті досліджується та розкривається економічна сутність поняття бенчмаркінгу, як одного із найефективніших методів щодо визначення відповідності цілей підприємства вимогам як вітчизняного, так і міжнародного ринку. Метою дослідження є визначення економічної сутності бенчмаркінгу, дослідження основних принципів даного методу, а також здійснення порівняння бенчмаркінгу із традиційними підходами до підвищення ефективності діяльності підприємств. Дослідження показали, що існує певна неоднозначність поглядів щодо визначення самого поняття бенчмаркінгу, а також його сутності, складу та місця в управлінні підприємством. Вважаємо, що бенчмаркінг – це впровадження у діяльність підприємства передових та кращих методів управління, які були ідентифіковані в процесі дослідження інших підприємств, що успішно працюють в такій же галузі.uk_UA
dc.publisher– Тернопіль, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectбенчмаркінгuk_UA
dc.subjectпередовий досвід управлінняuk_UA
dc.subjectсутність бенчмаркінгуuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.titleВизначення сутності поняття бенчмаркінгуuk_UA
dc.title.alternativeExplanation of the concept benchmarking essenceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cтаття 2013.pdf536.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.