Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13934
Назва: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Бучинська, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: конкурентоспроможність, компетентність, професійна компетентність, компетенція
Дата публікації: 2009
Видавництво: Збірник тез доповідей IIміжнародної конференції молодих учених і студентів "Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний і зарубіжний досвід". -Тернопіль.-2009.
Бібліографічний опис: БучинськаТ. ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА//Тернопіль. ТНЕУ 2009.- С.598-600.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13934
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.