Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13579
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мигаль, Оксана Фелікіссімівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-19T16:08:12Z | - |
dc.date.available | 2017-02-19T16:08:12Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.issn | 1818-2682 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13579 | - |
dc.publisher | Наука молода | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | № 10; | - |
dc.subject | позиціонування | uk_UA |
dc.subject | м`ясна продукція | uk_UA |
dc.subject | м`ясопереробні підприємства | uk_UA |
dc.title | ІНСТРУМЕНТИ РИНКОВОГО ПОЗИЦІОНУВАННЯ М`ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІНСТРУМЕНТИ_РИНКОВОГО_ПОЗИЦІОНУВАННЯ_М`ЯСНОЇ_ПРОДУКЦІЇ.PDF | 327.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.