Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13525
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саченко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Серединська, Віра Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-18T17:02:32Z | - |
dc.date.available | 2017-02-18T17:02:32Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Іванов Ю., Котляров Є. “Реформована” собівартість (калькулювання у промисловості) // Бухгалтерія. – 2001. – №20/1 (435). – С.45-51. 2. Лучко М.Р., Бенько І.Д. Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах. Навчальний посібник/ М.Р. Лучко, І.Д. Бенько. – Тернопіль, 2004. – 236 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13525 | - |
dc.description.abstract | Досліджено особливості маркетингових витрат на хлібопекарних підприємствах | uk_UA |
dc.publisher | Галицький економічний вісник. – Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | № 1(22); | - |
dc.subject | маркетингові витрати, виробництво, собівартість | uk_UA |
dc.title | Особливості формування маркетингових витрат на хлібопекарних підприємствах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
особливості формування маркетингових витрат на хлібопекарних підприємствах.pdf | 146.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.