Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13511
Назва: Економічна експертиза розрахунків з покупцями
Інші назви: Сучасні наукові погляди на вдосконалення економіки: перспективи та розвиток: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. – К.: Аналіт. центр «Нова економіка»
Автори: Саченко, Світлана Іванівна
Черешнюк, Оксана Михайлівна
Ключові слова: економічна експертиза,розрахунки,дебіторська заборгованість
Дата публікації: 2016
Видавництво: Київ - Аналіт. центр «Нова економіка»
Короткий огляд (реферат): Економічна експертиза, як джерело забезпечення балансу економічних інтересів, здійснює контрольну функцію взаємозв’язку господарюючого суб’єкта і розрахунків з покупцями.Розрахунки із покупцями становлять дебіторську заборгованість. Ефективність системи управління дебіторською заборгованістю визначається рівнем контролю стану розрахунків по підприємству, аналізу співвідношення дебіторської та кредиторської заборгованості, оскільки значне перевищення дебіторської заборгованості створює загрозу фінансовій стійкості й робить необхідним залучення додаткових джерел фінансування. Економічна експертиза, як контрольна система, може привести до зниження дебіторської заборгованості. Вона необхідна для своєчасного й систематичного регулювання грошових потоків, забезпечення стабільного фінансового становища й платоспроможності підприємства. Під час проведення економічної експертизи виявляють розбіжності за кількістю, якістю продукції, які відображені на рахунках підприємств і пред’явлені покупцю.
Опис: Економічна експертиза як форма реалізації фінансового-господарського контролю слугує методом боротьби з економічними та податковими порушеннями. У поєднанні з ревізією, інспектуванням, аудитом і податковими перевірками вона може стати джерелом отримання об’єктивної обліковоекономічної інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13511
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА РОЗРАХУНКІВ З ПОКУПЦЯМИ.pdf140.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.