Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13176
Назва: Банківська система Польщі та її стабільність у кризовий період
Автори: Годзішевскі, Бартош
Крушка, Міхал
Ключові слова: фінансовий нагляд (контроль)
Польща
FX-кредитування (кредитування в іноземній валюті)
макропруденціальне регулювання
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Годзішевські, Б. Банківська система Польщі та її стабільність у кризовий період [Текст] / Бартош Годзішевські, Міхал Крушка // Журнал європейської економіки. - 2014. - Т. 13, № 2. - С. 151-169.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано продуктивність роботи банківської системи Польщі в період європейської економічної кризи. Також продемонстровано вплив фінансового контролю на фінансовий ринок та реальний сектор економіки, а також можливі загрози для інституційних рамок фінансового контролю в Польщі. Показано, як мікроекономічні зміни параметрів іпотечного кредитування, виданих в іноземній валюті, можуть трансформуватися в потреби в капіталі банку. Також розглянуто деякі подробиці резолюцій та рекомендацій, виданих Органом фінансового нагляду (контролю) Польщі (KNF). Практика останніх років показує, що діяльність органу контролю є важливим чинником фінансової стабільності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13176
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 13 (№2) Червень 2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Годзішевскі Б..pdf301.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.