Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12895
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ЗЕРНОВОГО ГОСПОДАРСТВА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Пиріг, Галина Ігорівна
Лещик, Ірина Богданівна
Ключові слова: зернове господарство
продовольча безпека
Дата публікації: 2012
Видавництво: Інноваційні економіка
Бібліографічний опис: Пиріг Г.І. Сучасний стан розвитку зернового господарства Тернопільської області / Пиріг Г.І., Лещик І.Б. // інноваційна економіка. – 2012. – № 6. – С.194 -200.
Короткий огляд (реферат): Продовольча безпека країни на сучасному етапі у величезній мірі залежить від ефективності функціонування зернового виробництва, галузей його зберігання і переробки. Рівень їх розвитку багато в чому визначає політичну та економічну стабільність в країні. Сучасна ситуація в зерновому господарстві характеризується відсутністю чіткого організаційно-економічного механізму функціонування основних його галузей – зерновиробництва, зберігання та переробки зерна. Різке скорочення інвестицій, недосконалість податкової та кредитної систем, прорахунки у ціноутворенні, недостатні заходи державної підтримки та стимулювання привели до зниження ефективності зернового господарства в цілому та зернозберігаючих і зернопереробних підприємств, зокрема.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12895
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасний стан зернового господарства.pdf903.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.