Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1247
Назва: Перманентна генерація розвитку рейдерства в контексті деструктивних економічних явищ
Автори: Вівчар, Оксана Іванівна
Ключові слова: рейдер
рейдерство
корупція
тіньова економіка
антирейдерство
корпоративні конфлікти
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Вівчар О. І. Перманентна генерація розвитку рейдерства в контексті деструктивних економічних явищ / О. І. Вівчар // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – Випуск ІІI (55). – Чернівці, 2014 – С. 44–47.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження концептуальної сутності “рейдерство”, сформовані основні ознаки та чинники рейдерських атак в сучасних умовах дисбалансу економіки. Проведено моніторинг рейдерства в Україні та оцінено основні його масштаби, що мали негативний вплив на діяльність виробничо-економічних систем. В таких умовах почали застосовувати схеми протиправного привласнення підприємств, широко залучатися державні та правоохоронні органи, суди, державна виконавча служба. Розглянуто специфіку функціонування антирейдерської комісії та її основний склад, який сприятиме кращому інвестиційному клімату, адже, інвестор буде чітко реагувати на те, як влада бореться з уникненням рейдерських атак. Систематизовано основні негативні наслідками рейдерства в умовах турбулентності економічних процесів. Слід зазначити, що на основі проведених теоретичних досліджень запропоновано прагматизм щодо зниженню ризику рейдерського захоплення в даних ринкових умовах господарювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1247
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf268.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.