Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗварич, Ірина Ярославівна-
dc.contributor.authorЗварич, Роман Євгенович-
dc.date.accessioned2017-02-06T21:20:42Z-
dc.date.available2017-02-06T21:20:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВісник Тернопільського національного економічного університету. – 2013. – Вип. 5. – С. 113–119.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12068-
dc.titleОсобливості локальної виробничої системи чаю в Індіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНОЇ ВИРОБНИЧОЇ СИСТЕМИ ЧАЮ В ІНДІЇ.pdf568.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.