Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12068
Назва: Особливості локальної виробничої системи чаю в Індії
Автори: Зварич, Ірина Ярославівна
Зварич, Роман Євгенович
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2013. – Вип. 5. – С. 113–119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12068
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНОЇ ВИРОБНИЧОЇ СИСТЕМИ ЧАЮ В ІНДІЇ.pdf568.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.