Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12038
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛітковець, Юлія Олегівна-
dc.contributor.authorLitkovets, Yuliya Olegovna-
dc.date.accessioned2017-02-06T19:03:29Z-
dc.date.available2017-02-06T19:03:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12038-
dc.description.abstractУ статті, на основі проведеного аналізу останніх публікацій, розроблено пропозиції з удосконалення процесу планування. Зокрема, запропоновано планування ефективності виробництва розглядати як логічну послідовність етапів. Введено поняття планового критерію як цілі, що ставить перед собою підприємство для забезпечення зростання ефективності його функціонування. Розроблено систему комерційних і некомерційних показників плодоовочеконсервного виробництва. Складено план-карту показників, що є одним з інструментів, який забезпечить розробку плану підвищення ефективності виробництва плодоовочеконсервних підприємств та дасть змогу спростити організацію процесу планування. The article reviews the suggestions to improve the planning process, based on the analysis of recent publications. In particular, the planning production efficiency seen as a logical sequence of steps. The concept of planning criteria as goals that set a company for growth its efficiency. The system of commercial and non-profit performance of tinned vegetables production was designed. Plan card indexes developed, which is one of the tools that will provide a plan to improve the efficiency of enterprises and tinned vegetables for easy organization of the planning process.uk_UA
dc.publisherhttp://www.economy.nayka.com.uauk_UA
dc.subjectефективність виробництваuk_UA
dc.subjectплануванняuk_UA
dc.subjectплан-картаuk_UA
dc.subjectплановий критерійuk_UA
dc.subjectкомерційний показникuk_UA
dc.subjectнекомерційний показникuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectproduction efficiencyuk_UA
dc.subjectplanninguk_UA
dc.subjectPlan Carduk_UA
dc.subjectplanning criteriauk_UA
dc.subjectthe commercial rateuk_UA
dc.subjectnon-commercial rateuk_UA
dc.titleУдосконалення планування ефективності виробництва плодоовочеконсервних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.