Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1190
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесніков, Андрій Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T08:02:29Z | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T08:02:35Z | - |
dc.date.available | 2016-03-15T08:02:29Z | - |
dc.date.available | 2016-03-15T08:02:35Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Колесніков, А. Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції / А. Колесніков // Наукові записки Тернопільського державного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Економіка.– Тернопіль, 2005.– № 18.– С. 265-268. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1190 | - |
dc.subject | підготовка виробництва | uk_UA |
dc.subject | нова продукція | uk_UA |
dc.title | Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції.pdf | 133.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Закономірності розгляду та шляхи покращення технічної підготовки виробництва.pdf | 173.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.