Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1190
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолесніков, Андрій Павлович-
dc.date.accessioned2016-03-15T08:02:29Z-
dc.date.accessioned2016-03-15T08:02:35Z-
dc.date.available2016-03-15T08:02:29Z-
dc.date.available2016-03-15T08:02:35Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationКолесніков, А. Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції / А. Колесніков // Наукові записки Тернопільського державного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Економіка.– Тернопіль, 2005.– № 18.– С. 265-268.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1190-
dc.subjectпідготовка виробництваuk_UA
dc.subjectнова продукціяuk_UA
dc.titleЗакономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.