Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/11728
Назва: Фінансово-інвестиційна стратегія збільшення прибутковості вітчизняних підприємств: податковий аспект
Інші назви: Financial-investment strategy of increase of profitability of domestic enterprises: tax aspect
Автори: Чижишин, Оксана Ігорівна
Ключові слова: інвестиція
фінансування
дохід
фінансовий результат
податкова система
облік
Дата публікації: 2014
Видавництво: Львів, Львівський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чижишин О.І. Фінансово-інвестиційна стратегія збільшення прибутковості вітчизняних підприємств: податковий аспект / О.І. Чижишин / Вісник Львівського національного аграрного університету : Економіка АПК. – № 21 (1). – Львів, 2014. – С. 19-23.
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано дослідити економічну сутність формування доходів підприємства в результаті впровадження фінансово-інвестиційних програм розвитку підприємства. Дана пропозиція обгрунтована з огляду на сучасний економічний стан держави та можливості підприємств з врахування тенденцій і впливу податкового законодавства. Висвітлено основні проблеми, які стримують розвиток фінансово-інвестиційного „буму” посеред вітчизняних підприємців. До основних проблем, що стримують інтерес до інвестування є неузгодженість облікової, податкової та ноормативно-правової сторони з боку державних інституцій та, як наслідок, незацікавленості зі сторони інвесторів. Як результат сформовано основоположні напрямки активізації розвитку інвестиційної діяльності підприємств України з врегульовання впливу податкових навантажень на різні спектри економічної діяльності підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11728
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття на Львів Фінанс інвест аспекти оподатк 2014р..pdf319.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.