Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11350
Назва: Управління гнучкістю підприємств спиртової промисловості.
Інші назви: Enterprises flexibility management in alcohol industry
Автори: Демків, Ірина Олегівна
Demkiv, I. O.
Ключові слова: гнучкість
управління гнучкістю
стійкість
конкурентоспроможність
спиртова промисловість
підприємство
готовність до змін
диверсифікація
flexibility
management flexibility
sustainability
competitiveness
alcohol industry
enterprise
willingness to change
diversification
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Демків, Ірина Олегівна. Управління гнучкістю підприємств спиртової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ірина Олегівна Демків. - Тернопіль : ТНЕУ, 2015. - 220 с.
Короткий огляд (реферат): АНОТАЦІЯ Демків І. О. Управління гнучкістю підприємств спиртової промисловості. – На правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Тернопільський національний економічний університет Міністерства освіти і науки України, Тернопіль, 2015. У дисертації розроблено теоретико-методичні засади управління гнучкістю підприємства. Подано визначення гнучкості підприємства з позицій формування інноваційної моделі розвитку. Запропоновано підхід до побудови системи управління гнучкістю підприємства для підвищення його конкурентоспроможності і зростання ринкової вартості. Сформульовано гіпотезу розроблення і розвитку системи управління гнучкістю підприємства. Виявлено можливості і межі гнучкості підприємств спиртової промисловості. Розроблено методичний підхід до оцінювання гнучкості підприємства та проаналізовано організаційне забезпечення йогогнучкості. Побудовано концептуальну модель управління гнучкістю підприємства. Сформовано методичний підхід до оцінювання готовності підприємства до змін, а також удосконалено організаційну модель забезпечення гнучкості підприємств спиртової промисловості. Ключові слова: гнучкість, управління гнучкістю, стійкість, конкурентоспроможність, спиртова промисловість, підприємство, готовність до змін, диверсифікація. ANNOTATION Demkiv I. O. Enterprises flexibility management in alcohol industry. – Manuscript. Dissertation for the scientific degree of Candidate of Economic Sciences in specialty 08.00.04 – economics and management (in economic activities). – Ternopil National Economic Universitythe Ministry of Education and Science of Ukraine, Ternopil,2015. In the dissertation the theoretical and methodological foundations of enterprises flexibility management were developed. Explained author’s definition of enterprise flexibility from the point of innovative development model forming. Proposed an approach for enterprises flexibility management system to increase its competitiveness and market value. Formulated the hypothesis for creation and development of enterprises flexibility management. Discovered the possibilities and flexibility limits of enterprises in alcohol industry. The methodical approach to the evaluation of enterprise flexibility was developed and its flexibility organisational support mechanism was analysed. A conceptual model of enterprises flexibility management was created. A methodical approach to evaluation of enterprise readiness to the changes was formed and, also, improved organizational model of flexibility implementation at enterprises in alcohol industry. Keywords: flexibility, management flexibility, sustainability, competitiveness, alcohol industry, enterprise, willingness to change, diversification.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11350
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis.doc.pdf7.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.