Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерманська, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorТибінь, Анатолій Михайлович-
dc.date.accessioned2017-02-01T18:30:59Z-
dc.date.available2017-02-01T18:30:59Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДерманська, Л. В. Використання результатів самооцінки у процесі управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічний аналіз. – Тернопіль. – 2011. – Вип. 9. – Ч. І. – С. 325-330.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10863-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано самооцінку, як ефективний інструмент управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості. У процесі самооцінки здійснено аналіз ділової активності підприємств Тернопільської області. Розраховано трендові зміни чистого доходу від реалізації собівартості реалізованої продукції, валового прибутку та рентабельності виробництва підприємства, що дало змогу спрогнозувати показники на 2011-2012 рр.uk_UA
dc.publisherЕкономічний аналіз, ТНЕУuk_UA
dc.subjectдосконалістьuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectсамооцінкаuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleВикористання результатів самооцінки у процесі управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeUtilization of effective instruments in the process of management of innovative development of enterprises of food industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf232.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.