Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10863
Назва: Використання результатів самооцінки у процесі управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості
Інші назви: Utilization of effective instruments in the process of management of innovative development of enterprises of food industry
Автори: Дерманська, Людмила Василівна
Тибінь, Анатолій Михайлович
Ключові слова: досконалість
інноваційний розвиток
самооцінка
управління
харчова промисловість
Дата публікації: 2011
Видавництво: Економічний аналіз, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дерманська, Л. В. Використання результатів самооцінки у процесі управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічний аналіз. – Тернопіль. – 2011. – Вип. 9. – Ч. І. – С. 325-330.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано самооцінку, як ефективний інструмент управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості. У процесі самооцінки здійснено аналіз ділової активності підприємств Тернопільської області. Розраховано трендові зміни чистого доходу від реалізації собівартості реалізованої продукції, валового прибутку та рентабельності виробництва підприємства, що дало змогу спрогнозувати показники на 2011-2012 рр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10863
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf232.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.