Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10496
Назва: ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОСНОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Інші назви: INNOVATIVE POTENTIAL OF ENTERPRISE AS THE BASIS FOR QUALITY PRODUCTS
Автори: Дерманська, Людмила Василівна
Ключові слова: досконалість
інновації
інноваційний потенціал
продукція
якість
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сталий розвиток економіки
Бібліографічний опис: Дерманська, Л. В. Інноваційний потенціал підприємства як основа забезпечення якості продукції [Електронний ресурс] / Л. В. Дерманська // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 2. – С. 162-167.
Короткий огляд (реферат): У статті обгрунтовано важливість забезпечення якості продукції при використанні інноваційних можливостей. Окрему увагу приділено дослідженню управління взаємодії якості, досконалості та інновацій. Розглянуто сучасний підхід регулювання якості інноваційної продукції на основі принципів Загального управління якістю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10496
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерманська Л.pdf471.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.