Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10221
Назва: Управління податковим боргом
Автори: Маршалок, Тарас Ярославович
Десятнюк, Оксана Миронівна
Ключові слова: Податковий Бор, Управління податковим боргом, Податкова політика, податкова система, Фіскальна політика
Дата публікації: 2013
Видавництво: Вектор
Бібліографічний опис: Десятнюк О.М. Управління податковим боргом / О.М. Десятнюк, Т.Я. Маршалок // Тернопіль.: Вектор, 2013. – 340 с. – С. 171  340.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та практичні засади управління податковим боргом в Україні: соціально-економічний зміст та структуру податкового боргу, основи правового регулювання та організаційного забезпечення управління податковою заборгованістю, порядок обліку і погашення податкового боргу, методику застосування організаційно-тактичних заходів його погашення, механізми розстрочення, відстрочення та списання податкової заборгованості, а також зарубіжний досвід використання методів примусового стягнення податків і зборів. Посібник підготовлений на основі чинного законодавства України з питань організації та методики погашення податкового боргу платниками податків. Рекомендується для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, а також спеціалістів-практиків, діяльність яких пов’язана із процесом справляння податків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10221
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управління податковим боргом НП.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.