Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9989
Назва: Економіка підприємства
Автори: Карапетян, Едуард Томікович
Ключові слова: економіка підприємства
Дата публікації: 2015
Видавництво: Ветор
Бібліографічний опис: Економіка підприємства: Навчально-методичний посібник з вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» усіх напрямів. / Е. Т. Карапетян – Тернопіль: Вектор, 2015. – 320 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлено для студентів денної та заочної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво»усіх напрямів підготовки згідно програми нормативної дисципліни «Економікапідприємства». Він забезпечує студентів всіма необхідними навчально-методичними матеріалами для самостійної роботи з вивчення дисципліни. До кожної теми подано методичні вказівки, тестові завдання, перелік рекомендованої літератури. Матеріали посібника мають чітко виражену прикладну спрямованість і сприятимуть набуттю студентами теоретичних і практичних навиків економічної роботи на підприємствах виробничої сфери. Посібник розрахований на студентів бакалаврських програм економічних вузів, а також буде корисним для викладачів, керівників підприємств, менеджерів і підприємців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9989
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економіка підприємства.pdf4.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.