Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9493
Назва: Технологія фінансового планування, контролю та аналізу в умовах застосування автоматизованої інформаційної системи «1С: Фінансове планування»
Автори: Волинець, Віктор Іванович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Вінницький навчально-науковий інститут економіки ТНЕУ
Бібліографічний опис: Волинець В.І. Технологія фінансового планування, контролю та аналізу в умовах застосування автоматизованої інформаційної системи «1С: Фінансове планування» / В.І. Волинець // Соціально-економічний розвиток України в умовах світової фінансової нестабільності: Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, м. Вінниця, 9 квітня 2014 р. – Вінниця: ВННІЕ ТНЕУ, 2014. – С. 141-144.
Короткий огляд (реферат): Розроблена та описана технологія фінансового планування, контролю та аналізу в умовах застосування автоматизованої інформаційної системи «1С: Фінансове планування», яка визначає поетапний та покроковий процес роботи в системі, розкриває принципи функціонування системи, що підвищує ефективність та спрощує застосування системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9493
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VNPK_VIE_TNEU_2014.pdfТехнологія фінансового планування, контролю та аналізу в умовах застосування автоматизованої інформаційної системи «1С: Фінансове планування»105.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.