Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/948
Назва: Управління ресурсним потенціалом банківських установ в Україні
Інші назви: Potential resource managing at financial institutions of Ukraine
Автори: Андріїшин, Ірина Ігорівна
Ключові слова: Банківські ресурси, банківські установи, банківська справа.
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Андріїшин, А.І. Управління ресурсним потенціалом банківських установ в Україні: диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : 8.03050802– банківська справа магістер. програма – банківська справа / Ірина Ігорівна Андріїшин ; наук. керівник к.е.н, ст. викладач Ю.М. Галіцейська. – Тернопіль, 2012. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено та визначено особливості управління ресурсною базою банків, розробленно наукові рекомендації щодо вдосконалення методів її формування для забезпечення прибуткового, стабільного функціонування комерційного банку та банківської системи в цілому. Досліджено та з'ясовано теоретичні основи походження ресурсів комерційного банку, виявлено економічний зміст ресурсного потенціалу банку та фактори, що впливають на нього, розкрито сутність і функції власного капіталу як основи формування ресурсів банку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/948
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andriishin I.I., BSzm-51.pdf760.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.