Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8415
Назва: Економіка та організація діяльності об’єднань підприємств
Автори: Берницька, Дарія Іванівна
Ключові слова: організація діяльності підприємств
об'єднання підприємств
транснаціональні корпорації
фінансові групи
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Економіка та організація діяльності об’єднань підприємств : консп. лекцій / уклад. Д. І. Берницька. – Тернопіль : ТНЕУ, 2010. – 172 с.
Короткий огляд (реферат): Даний курс лекцій призначений для вивчення теоретичних засад економіки та організації функціонування інтегрованих структур – об’єднань підприємств, набуття навичок аналізу організаційних резервів підвищення ефективності господарювання. В конспекті лекцій розглянуто закономірності функціонування та розвитку об’єднань підприємств. Детально розглянуто питання змісту основних тем, що сприяє засвоєнню знань з економіки, організації та ефективності господарювання об’єднань підприємств. Конспект лекцій з курсу “ Економіка та організація діяльності об’єднань підприємств ” розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Економіка підприємства” освітньо-кваліфікаційного рівня “спеціаліст” , а також для економістів підприємств, фінансових установ, які здійснюють роботу в інтегрованих структурах, та приймають рішення щодо підвищення ефективності їх господарювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8415
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лекції ЕОДОП.pdf910.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.