Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8247
Назва: Зарубіжний досвід формування та реалізації інвестиційної політики держави
Інші назви: International experience of state investment policy development and implementation
Автори: Руденко, Вікторія Василівна
Ключові слова: Інвестиції, інвестиційна політика держави, моделі інвестиційної політики держави, інструменти державної інвестиційної політики.
Іnvestment, investment policy, investment policy model, public investment policy tools.
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТДВ "Інститут обліку і фінансів"
Бібліографічний опис: Руденко, В. В. Зарубіжний досвід формування та реалізації інвестиційної політики держави / В. В. Руденко // Облік і фінанси. - 2014. - № 1. - С. 96-101.
Короткий огляд (реферат): В умовах жорсткої конкуренції та нестабільної економічної ситуації у світі важливим фактором забезпечення стабільного розвитку економіки будь-якої країни є розробка державної інвестиційної політики, спрямованої на створення оптимальних умов для вкладення капіталу. Відтак актуальним є вивчення накопиченого світового досвіду в цій сфері державного управління з метою виявлення найбільш значимих досягнень та використання їх при розроблені вітчизняної моделі державної інвестиційної політики. Предметом даного дослідження стали економічні відносини держави та суб’єктів господарювання, що виникають в процесі здійснення інвестиційної політики. Мета дослідження - узагальнення зарубіжного досвіду формування та реалізації інвестиційної політики держави та виділення на цій основі трьох основних моделей інвестиційної політики – американської, японської та тайванської. Автором систематизовано інструменти державної інвестиційної політики, що використовуються у практиці розвинених країн, а також обґрунтовано принципи та напрями державної інвестиційної політики в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8247
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oif_apk_2014_1_17.pdf183.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.