Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8115
Назва: Правовий статус адвоката в адміністративному судочинстві
Автори: Чудик, Наталія Олегівна
Ключові слова: правовий статус
адміністративно-правовий статус
адвокат
норми законодавства
адміністративне судочинство
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Чудик Н.О. Правовий статус адвоката в адміністративному судочинстві / Н.О. Чудик // Актуальні проблеми правознавства — 2016. – Випуск 1.
Короткий огляд (реферат): Після аналізу робіт видатних дослідників наголошено, що як професійний захисник і представник інтересів клієнта адвокат може брати участь у величезній сфері матеріальних та процесуальних правовідносин, в кожних з яких він має певне коло завдань, прав та обов’язків, що у своїй сукупності визначають його правове становище у цих відносинах. Проаналізовано правовий статус адвоката в адміністративному судочинстві, адже він пов’язаний із розв’язанням конфліктів у публічно-правовій сфері. Розглянуто сутність поняття правового статусу, в тому числі адміністративно-правового, а також проаналізовано відповідні норми чинного законодавства, що регулюють інститут адвокатури та порядок здійснення адміністративного судочинства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8115
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Правовий статус адвоката.docx44.76 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.