Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8036
Назва: Сучасні бізнес-стратегії в практиці розвитку та оцінки кар’єрних компетенцій студентської молоді
Інші назви: Current business strategy in practice evaluation and assessment of career competence students
Автори: Біскуп, Віталій Степанович
Ключові слова: кар’єрна компетентність
оцінка та розвиток
моделюючі вправи.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Переяслав-Хмельницкий
Бібліографічний опис: Біскуп В.С. Сучасні бізнес-стратегії в практиці розвитку та оцінки кар’єрних компетенцій студентської молоді / Віталій Біскуп // Актуальные научные исследования в современном мире: ХV Междунар. научн. конф., 21-22 июля 2016 г., Переяслав-Хмельницкий. // Сб. научных трудов - Переяслав-Хмельницкий, 2016. - Вып. 7(15), ч. 2 – C. 83 - 89.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються питання діагностики та розвитку кар’єрної компетентності студентської молоді за допомогою методів, які використовуються в реальних виробничих умовах. З’ясовано, що процедури, які застосовуються під час проведення Центру оцінки та розвитку професійних компетенцій персоналу можуть використовуватись в освітньому закладі з метою з’ясування сильних та слабких сторін майбутніх фахівців. За допомогою спеціально підібраних тестових завдань, таких як індивідуальні вправи, ділові та рольові ігри, аналітичні кейси, презентації, інтерв’ю за компетенціями, студенти мають змогу здійснити саморефлексію власних вмінь, знань, навичок, професійних та кар’єрних компетенцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8036
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біскуп В.С..pdf438.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.