Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/7949
Назва: Політико-правові аспекти гарантій стабільності конституції
Автори: Цимбалістий, Тарас Олегович
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: O potrzebe zmian Konstytucji Polski I Ukrainy. Miendzynarodowa konferencya naukowa Krasiczyn-Rzeszow 19-21 IX 2005 r. – Pzsemysl, 2006. – S. 272-282.
Опис: Стаття присвячена дослідженню актуальних питань правового регулювання гарантій стабільності конституції як загальновизнаного елемента системи її правової охорони. Гарантії стабільності автор розглядає як особливий порядок прийняття конституції і внесення до неї змін. Відповідно у статті дається характеристика способів (форм) прийняття конституції, а також детально розглядається порядок внесення змін до основного закону держави. Аналіз світової практики правового регулювання цих питань супроводжується порівнянням їх з конституційною процедерою, що закріплена чинною Конституцією України. Особливе місце відводиться дослідженню місця Конституційного Суду в системі правової охорони Конституції України. Значну увагу в статті приділено політико-правовим аспектам і актуальним проблемам внесення змін до Конституції України, загалом, і конституційної реформи від 8 грудня 2004 року, зокрема.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/7949
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гар.стаб.К.Польща.pdf279.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.