Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/7915
Назва: Детермінанти формування та збереження репродуктивного здоровя студентської молоді у сучасних реаліях
Автори: Лукащук-Федик, Світлана Володимирівна
Ключові слова: репродуктивне здоров’я
аборт
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Лукащук-Федик С.В. Детермінанти формування та збереження репродуктивного здоровя студентської молоді у сучасних реаліях / С.В. Лукащук- Федик // Zbior raportow naukowych: «Miedzynarodowa konferencja naukowa wymiany , osiagniec, naukowych». (30.08.2014 – 31.08.2014. Poznan) –Warszawa: wydawca: Sp. z. o. o «Diamond trading tour, 2014, C. 49-56.
Короткий огляд (реферат): Представлена на розсуд фахівців публікація є частиною дисертаційного дослідження за темою «Соціально-педагогічні засади формування та збереження репродуктивного здоров’я студентської молоді». У статті розглядаються чинники негативного впливу на репродуктивне здоров’я молоді. Особлива увага приділена питанню переривання вагітності, як одного із найбільш значних чинників розладу репродуктивного здоров’я молодої жінки, та чинника, що спричинює нищівні наслідки для духовного та психологічного здоров’я: поста бортний синдром матерів, їхніх чоловіків та членів сімей, руйнування сімейних відносин, що в свою чергу призводить до кризи моральних та гуманних цінностей у суспільстві. На основі аналізу достатнього числа наукових джерел зроблено висновки, що аборт є всесвітньою проблемою, а також існування практики абортів є запереченням права на життя людини. Також, у представленій роботі окреслені можливі шляхи реалізації стратегічних орієнтирів щодо збереження репродуктивного здоров’я студентської молоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/7915
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття 26,08,14.rtf108.47 kBRTFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.