Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/7640
Назва: Періоди і фактори розвитку політики Великої Британії щодо Спільної зовнішньої і безпекової політики ЄС (1990-2014 рр.)
Автори: Грубінко, Андрій Васильович
Ключові слова: Велика Британія
СЗППБ ЄС
євроінтеграція
періодизація
зовнішня політика
політика безпеки та оборони
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: / А.В. Грубінко // Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії: Збірник наукових праць: Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. – Рівне: О. Зень, 2014. – Випуск 25. – С. 261-264.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено періоди і фактори розвитку політики Великої Британії щодо СЗППБ ЄС у 1990 – 2014 роках. Автором запропоновано періодизацію політики країни щодо СЗППБ ЄС, що дало можливість здійснити системний аналіз особливостей участі Великої Британії у зовнішній політиці і політиці безпеки Союзу у хронологічній послідовності, зробити висновок про характер і рівень впливу зовнішньої політики цієї держави на розвиток євроінтеграції у вказаній сфері. Основні критерії періодизації – перманентні зміни у тактичних підходах керівництва країни до участі в євроінтеграції та етапність нормативно-інституційних змін в ЄС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/7640
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рівне 2014.doc69.5 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.