Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/7327
Назва: До питання про властивість документу або про об’єктивно-суб’єктивне в документознавстві
Автори: Гомотюк, Оксана Євгенівна
Ключові слова: документознавство
об’єктивне
суб’єктивне
соціальна пам'ять
історична пам'ять
документ
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Гомотюк О. Є. До питання про властивість документу або про об’єктивно-суб’єктивне в документознавстві / О. Є. Гомотюк // Термінологія документознавства та суміжних галузей знань: зб. наук. пр./ Київ. нац. ун-т культури і мистецтв; ін.-т державного управління і права. За заг. ред. В. В. Бездрабко. – К., 2012. – Вип. 6. – С. 24-31.
Короткий огляд (реферат): Автор аналізує суб’єктивне у об’єктивному розвитку документознавчої науки, що залежитьвід умов та потреб створення документу, характеру інформації, можливих фальсифікацій тощо. Така ситуація впливає на маніпуляції із соціальною пам’яттю, що утруднює реалізацію відповідної функції документу.У цьому контексті звернено увагу на те, що між процесом створення і пізнання властивостей та функцій документу не варто допускати розриву, оскільки діалектика пізнання полягає в тому, що дослідження ланки, аспекту, якості тощо є лише кроком на шляху пізнання цілісності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/7327
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
док._київ.pdf285.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.