Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/6862
Назва: Інформаційні технології в комп’ютерних системах бухгалтерського обліку: проблеми організації даних та їх потоків
Інші назви: Адамик О. В. Інформаційні технології в комп’ютерних системах бухгалтерського обліку: проблеми організації даних та їх потоків // Бізнес Інформ. – 2016. – №10. – C. 348–353.
Автори: Адамик, Оксана Василівна
Ключові слова: комп’ютерна система бухгалтерського обліку, інформаційна технологія, базові елементи обліку, бази даних
Дата публікації: жов-2016
Видавництво: Бізнес Інформ
Серія/номер: 10;
Короткий огляд (реферат): Метою статті є характеристика логічних зв’язків обробки інформації та визначення засад взаємодії електронного та паперового документообігу в інформаційній системі обліку. Виявлено особливості автоматизованої обробки облікових даних у КСБО, а саме: 1) розширення бази вхідної інформації в порівнянні з її ручною обробкою; 2) в основу КСБО покладено бази даних (найчастіше реляційні), тому інформація зберігається в електронних таблицях; 3) за умов автоматизації периферійних робочих місць інформаційні потоки в КСБО розподілені на аналітичний і синтетичний облік, що надалі визначає джерела формування звітності; 4) формування звітної інформації відбувається за допомогою запитів, що здійснюють відбір даних з базових елементів обліку, їх сортування і фільтрацію у заданий користувачем спосіб. Запити створюють тимчасову результатну таблицю (миттєвий знімок). Це підвищує швидкість і ефективність роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/6862
ISSN: 2222-4459
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІнфТех КСБО_business-inform_2016-10_pages-348_353.pdf593.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.