Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/6658
Назва: Вплив депозитної політики на кредитну діяльність комерційних банків
Інші назви: The impact of deposit policy for credit activity of commercial banks
Автори: Чайковський, Ярослав Іванович
Ключові слова: кредитні вкладення
довгострокові позики
строкові депозити
ресурсна база банків
вклади населення
кредитна діяльність банків
інвестиційна сфера
ризик кредитно-інвестиційної діяльності банків
Дата публікації: 2002
Видавництво: Львів : Львівський національний університет імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Чайковський Я. І. Вплив депозитної політики на кредитну діяльність комерційних банків [Текст] / Я. І. Чайковський // Доходи та заощадження в умовах трансформації економіки України. Науковий збірник / За ред.. З. Г. Ватаманюка. – Львів : Інтереко, 2002. – Формування ринкової економіки в Україні. – Спецвип. 10. – С. 102–105.
Короткий огляд (реферат): У статті основна увага приділяється проблемам, які пов'язані зі змінами в структурі і динаміці депозитних операцій та якості активів, у зв'язку з формуванням і розвитком національної банківської системи. Автор аналізує тенденції в розвитку банківської системи, зокрема роль строкових депозитів підприємств і вкладів населення у формуванні ресурсної бази комерційних банків України та в забезпеченні необхідного потенціалу для активізації кредитування банками реального сектора. Розглянуто два аспекти заходів щодо стимулювання кредитної діяльності банків в інвестиційній сфері. Визначено заходи з розвитку й вдосконалення депозитних операцій, які на думку автора, необхідні для реалізації цілей банку в сфері організації кредитних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/6658
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.