Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/6418
Назва: Аналітична оцінка кредитних взаємовідносин України та Міжнародного валютного фонду
Інші назви: Analytical Assessment of Credit Relations Between Ukraine and the International Monetary Fund
Автори: Чайковський, Ярослав Іванович
Ключові слова: міжнародні фінансові організації
Міжнародний валютний фонд (МВФ)
співробітництво України з МВФ
механізми кредитування МВФ
кредит стенд-бай
Механізм розширеного кредитування
Дата публікації: 2015
Видавництво: Тернопіль : Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету “Економічна думка”
Бібліографічний опис: Чайковський Я. І. Аналітична оцінка кредитних взаємовідносин України та Міжнародного валютного фонду // Економічний аналіз : зб. наук. праць / Тернопільський національний економічний університет; редкол. : В. А. Дерій (голов. ред.) та ін. – Тернопіль : Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету “Економічна думка”, 2015. – Том 21. – № 1. – С. 205-211.
Короткий огляд (реферат): У статті визначено правові основи та напрями співпраці України з Міжнародним валютним фондом. Розкрито значення та роль кредитів фонду цієї інституції в умовах проведення в Україні економічних та соціальних реформ, виходу з економічної, фінансово-банківської та валютної криз. Розглянуто умови надання кредитів МВФ за різними механізмами кредитування, зокрема за Системною трансформаційною позикою, Домовленістю про резервні кредити стенд-бай, Програмою розширеного фінансування, та їх вплив на економіку України. Проведено аналіз періодів співпраці України з Міжнародним валютним фондом. Визначено наслідки кредитів, наданих Міжнародним валютним фондом Україні на різних етапах співробітництва. Досліджено переваги і недоліки співпраці нашої держави з цією фінансовою організацією та можливі результати впливу на економіку при кредитуванні у майбутньому. Обґрунтовано необхідність подальшого розвитку співпраці України з Міжнародним валютним фондом у контексті реформування економіки, фінансової та банківської систем, соціальної сфери.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/6418
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналітична_оцінка_кредитних_взаємовідносин_України_МВФ.pdf697.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.