Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/5801
Назва: Облік в підгалузях будівництва
Автори: Задорожний, Зеновій-Михайло Васильович
Давидович, Ігор Євгенович
Омецінська, Ірина Ярославівна
Дата публікації: 2012
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Задорожний З.-М. В., Давидович І. Є., Омецінська І. Я. Облік в підгалузях будівництва: навч. посіб. / З.-М. В. Задорожний, І. Є. Давидович, І. Я. Омецінська. – Тернопіль: ТНЕУ, 2012. – 148 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику висвітлюються особливості будівництва та їх вплив на методику обліку витрат і доходів будівельних підприємств, роль калькулювання та етапи його розвитку у будівництві, розкриваються особливості обліку і калькулювання в житловому, промисловому, сільськогосподарському, лінійному будівництві, особливості обліку витрат та калькулювання собівартості продукції(робіт, послуг) у спеціалізованих будівельних організаціях. У кінці кожного розділу наводяться контрольні запитання й тести, що дають можливість читачеві перевірити здобуті знання. Розраховано насамперед для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Облік і аудит». Посібник буде корисним також викладачам, бухгалтерам, підприємцям, менеджерам усіх рівнів управління підприємств будівельного комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/5801
ISBN: 978-966-654-320-5
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oblik_v_pidgaluzjah_budivnytstva-2012.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.