Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/505
Назва: Трансформація політики конвергенції доходів населення в процесі розширення Європейського Союзу
Інші назви: Transformation of policy convergence incomes in the enlargement of the European Union
Автори: Адамик, Вікторія Віталіївна
Зварич, Роман Євгенович
Ключові слова: політика конвергенції доходів
policy convergence incomes
європейська інтеграція
European integration
оптимізація соціально-економічних змін
optimization of socio-economic changes
розширення Європейського Союзу
EU enlargement
Дата публікації: 2011
Видавництво: Економічна думка
Бібліографічний опис: Адамик В. В., Зварич Р. Є. Трансформація політики конвергенції дохо- дів населення в процесі розширення Європейського Союзу : монографія. – Тернопіль : Економічна думка, 2011. – 300 с.
Короткий огляд (реферат): В монографії досліджено теоретико-методологічні засади і середовище реалізації політики конвергенції доходів в Європейському Союзі. Систематизовано критерії конвергенції доходів, виокремлено суть, основні чинники та механізми реалізації політики конвергенції доходів населення в Європейському Союзі та інституційну базу їх реалізації. Здійснено вивчення соціально-економічного розвитку ЄС-15 та процесів конвергенції доходів населення у ЄС-27, виявлено основні соціально-економічні прогалини на основі яких запропоновано механізми вирішення соціально-економічних проблем у ЄС-15 та економіко-політичні важелі забезпечення оптимальних макроекономічних та соціальних показників у нових членах ЄС. Проведено оцінювання готовності країн-аплікантів до вступу в ЄС за критерієм конвергенції доходів населення, на основі чого запропоновано соціально-економічні зміни в Україні як передумова конвергенції доходів населення з країнами ЄС і євроінтеграції. Для фахівців та експертів з європейської інтеграції, зовнішньоекономічної діяльності, органів державного управління, наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/316497/505
ISBN: 978-966-654-279-6
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
monographia R.Zvarych.pdf8.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.