Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4482
Назва: Критичні точки контролю виробничих витрат молокопродукції
Інші назви: Control critical points of production costs in milk industry
Автори: Колібаба, Олег
Kolibaba, Oleg
Ключові слова: критичні точки контролю
критичні межі
чинники особливої уваги
управління витратами виробництва
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Колібаба, О. Критичні точки контролю виробничих витрат молокопродукції [Текст] / Олег Колібаба // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2014. - Вип. 1. - С. 172-1179.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливості застосування системи критичних точок контролю виробничих витрат на прикладі виробництва молочної продукції. Проведено функціональну класифікацію виробничих витрат, виявлення чинників особливої уваги та встановлення до них відповідних критичних меж.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4482
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2014 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колібаба О..pdf386.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.