Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37650
Назва: Глобальна економіка в умовах спадного тренду сировинних цін: виклики та можливості для України.
Автори: Козюк, Віктор Валерійович
Шиманська, Оксана Петрівна
Ключові слова: Виклики та можливості для України за умов спадного тренду сировинних цін.
Ключові слова: глобальна економіка; ціни на сировину; спадні тренди сировинних цін.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Вісник ТНЕУ. – 2016. – № 1. – С. 128-135.
Бібліографічний опис: Козюк, В. В., Шиманська О.П. Глобальна економіка в умовах спадного тренду сировинних цін: виклики та можливості для України / В. В. Козюк, О. П. Шиманська // Вісник ТНЕУ. – 2016. – № 1. – С. 128-135.
Серія/номер: НАУКОВЕ ЖИТТЯ;
Короткий огляд (реферат): 10 грудня 2015 року в приміщенні Євростудій Тернопільського національного економічного університету відбулося засідання круглого столу на тему: “ Глобальна економіка в умовах спадного тренда сировинних цін: виклики та можливості для України”, організоване кафедрами економічної теорії, міжнародного менеджменту та маркетингу і міжнародної економіки. Метою його проведення стало обговорення широкого кола проблем, пов’язаних із негативними виявами спадного тренда сировинних цін, які впливають на основні макрофінансові аспекти функціонування глобальної економіки, загрожуючи різким погіршенням макроекономічних та фінансових умов для експортерів сировини, обумовлюють реконфігурацію глобальних потоків капіталу, а також актуалізують визначення перспектив сировинного експорту України.
Опис: Запропонована для дискусії тема відображає надзвичайно широке коло фундаментальних проблем, дослідження яких має важливе теоретичне і практичне значення, а також вимагає поєднання зусиль науковців для створення нової парадигми економічної науки, яка б адекватно відображалапроцеси глобальної економіки, зокрема ті, які виявляються за умов спадного тренду сировинних цін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37650
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козюк В., Шиманська О. Вісник ТНЕУ_2016(1) 683-1352-1-SM.pdf269.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.